FYD Online Festival - GRATIS

13 augustus 2020 17:00 - 22:00

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Follow Your Dreams gaat live!

Do you dare to dream?

Nu real life festivals niet meer mogen en jij toch je festival vibes wilt hebben. Het FYD Festival is een plek waar inspiratie meets fun! ENNN volledig gratis! Het FYD Festival voor en door jongeren en jongvolwassenen van 16 t/m 27 jaar. Maar ben jij nou jonger of ouder? Dan mag jij natuurlijk ook lekker meekijken! Het programma zit vol met real talks, interactieve workshops en niet te vergeten dans en muziek. Tune in waar en wanneer jij wilt! Vanuit jouw woonkamer, tuin, balkon, het park.. Met familie, vrienden of in je eentje.. Alles kan! 

Waar kijken?

Wij zijn 13 augustus om 17:00 live te zien op deze kanalen: 

Hoe werkt het?

Bekijk de livestream vanaf een van onze kanalen of hier op deze website. Check van tevoren het programma en kijk wat jou tof lijkt om te zien. Houdt jouw agenda ernaast, nodig je vrienden en familie uit en mark jouw favoriete workshop, talk of ander onderdeel uit het programma! Be there on time, zodat je niets mist, want alles is LIVE. Tune in wanneer jij wilt!

Op 13 augustus 17:00 gaat FYD LIVE!

Alle activiteiten en het gehele festival zijn gratis!

Programma

Bij FYD Festival draait alles om fun gecombineerd met realtalk. Onze 6 thema’s (Mentale Gezondheid, Sport & Lifestyle, School & Werk, Seks & Liefde, Drugs en Geld) lopen als een rode draad door het festival heen. Die fun zoeken wij door jou te entertainen met interactieve workouts, een gameroom, muziek, dans en nog veel meer. Check het programma voor alle activiteiten!

Gaming

THE GAMEROOM

Door:  Twitch Gamers iTeun & YimmieHD

Tijd:  17:00 – 22:00

Wat is het?
Tijdens de gameroom zullen 2 Twitch gamers jou meenemen in hun livestream. Zij gaan met en voor jou verschillende games spelen en praten over games, streamen en diverse FYD onderwerpen. Wil jij een van de games joinen? Of chatten met de gamers? Dat kan! Tune dan in!

WORKOUT

SPORT WORKOUT met Kalian Sams

Door:  Kalian Sams 

Tijd:  17:00 – 17:40

Wat is het?
De sport workout om weer lekker fit te worden! Samen met Professioneel Internationaal Honkbalspeler Kalian Sams ga jij de stappen zetten om die killer body en sporters mindset te krijgen! Hiervoor heb je geen gewichten of ander materialen voor nodig. Are you ready?

Kitchen stories

Kitchen stories

Door:  Presentatrice Sangie Nutbay en koks: Zoë van Mil, Fady Mikhail & Fee Dasiman

Tijd:
17:40 – 17:50 Kitchen Stories
#1 Studentenkeuken 

18:00 – 18:20 Kitchen Stories
#2 Egyptische keuken

19:00 – 19:20 Kitchen Stories
#3 Indonesische keuken 

Wat is het?
Hou jij van koken? Sangie gaat langs verschillende keuken en jongeren om diverse cuisines te proeven en de inspirerende verhalen te horen. Jij kan tijdens het Online Live FYD Festival 3x een voedselpakket en het recept winnen. Hoe jij dit kan winnen wordt vertelt tijdens de livestream!

Fyd Talk

FYD TALKS #1: SEKS & (ZELF)LIEFDE

Door:  Pat Smith, Thania van der Hauw & Jennyvienne

Tijd:  18:20 – 18:50

Wat is het?
Met Pat Smith als gespreksleider en Thania als inner health coach en Jennyvienne met haar inspirerende verhaal, zal de FYD talk met het thema seks & (zelf)liefde zeker interessant worden. Tijdens het groepsgesprek zullen zij ook jouw vragen via de chat beantwoorden. Ben jij klaar om geïnspireerd te worden? Tune dan in! 

Fyd Talk

FYD TALKS #2: MENTALE GEZONDHEID

Door:  Isabelle Feteris, Ashawnty Lee, Renske van Beek & Kenneth Adu-Kusi

Tijd:  19:30 – 20:00 

Wat is het
Isabelle, gespreksleider en top mindset coach zal tijdens deze talk haar verhaal vertellen over het maken van de switch van anorexia naar een van de sterkste vrouwen van de wereld. Samen met Ashawnty en Kenneth, jongeren met een verhaal en Pro Snowboardster Renske gaan ze kletsen over mentale gezondheid. Hoe word je mentaal sterker?

MUZIEK

RAP met Nick.ill.Son

Door:  Nick.ill.Son

Tijd:  18:50 – 19:00

Wat is het
Nick.ill.Son is een muziek producer, beatmaker en rapper. Van jongs af aan was muziek al een passie en droom van hem. Tijdens het Online FYD Festival gaat hij samen met jou een rap schrijven die hij zal gaan performen.

Muziek

MUZIEK JAMSESSIE

Door:  Nick.ill.Son & AVA NOVA

Tijd:  20:30 – 21:10

Wat is het?
Samen met Nick.ill.Son gaat AVA NOVA jammen. Zij geven de jam show van hun leven en die wil jij niet missen! Ook zal zij ons in melancholische sfeer en happy vibes brengen met haar dromerige synthpop en beats. Deze Haagse talenten niet missen? Tune in!

DANS

BREAKDANCE

Door:  H3C Heavy Hitters / Haags Hiphop Centrum

Tijd: 19:20 – 19:30

Wat is het?
De H3C Heavy Hitters performen een toffe hiphop breakdance. Natuurlijk mag jij vanuit huis lekker meedansen!

MUZIEK

DJ LIVE MODULAR SYNTHESIZER

Door:  Detlef Villerius

Tijd:  20:00 – 20:30

Wat is het?
Detlef produceert al ruim 20 jaar elektronische muziek. Zijn motto is een eigen wereld te creëren waarin alles mogelijk is. Zo deed het ook, helemaal DIY, onafhankelijk van anderen in de muziekwereld. Hij gaat ons verrassen met zijn modular synthesizer, die hij ook zelf gebouwd heeft.

Muziek

THE AFTERPARTY met DJ Lars Uri

Door:  Lars Uri

Tijd: 21:20

Wat is het?
Niemand wilt nog naar huis en voor diegene die graag nog even willen genieten van lekkere muziek. THE AFTERPARTY is met DJ Lars Uri. Dit Upcoming talent in de DJ industrie produceert zijn eigen muziek en zal op het Online FYD Festival jouw heerlijke (Tech) House, R&B, HipHop beats laten horen!

Over ons

FYD Festival is onderdeel van de Follow Your Dreams community en talentontwikkelingstraject in samenwerking met onze partners.

Volg ons op Social Media: